Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

 

Aldri før har det vært lettere å gå ned i vekt. Alt av informasjon og kunnskap ligger ute på internett lett tilgjengelig.

Folk bruker internett for å få hjelp til å gå ned i vekt . Det blir mer og mer populært å søke informasjon og hjelp på internett når en vurderer å slanke seg. Internett er en meget god start og det finnes mye god og gratis hjelp å få.

Det Amerikanske tidsskriftet Journal of American Medical Association har nettopp publisert en omfattende studie som viser at å søke hjelp via internett gir meget gode resultater når en skal slanke seg.

I undersøkelsen deltok 90 overvektige personer mellom 18 og 60 år, og fulgte disse i en seks måneders periode. Halvparten av personene slanket seg uten informasjon og oppfølging via internett, mens den andre halvparten benyttet seg av internett. Resultatene viste at gruppen som benyttet seg av internett gikk mer ned i vekt en den andre gruppen som ikke benyttet seg av internett.

Studien bekrefter andre eksperters uttalelser som har hevdet at en god informasjons plattform, og forståelse for slankingen gir bedre resultater. I tillegg gir samhold styrke. En bør bruke internett aktivt for å bygge motivasjon sammen med kroppen. En vil se at kiloene vil forsvinne fortere enn en hadde trodd. 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010