Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

 

Kosthold ekperter verden over melder nå om en helsetrussel større en sykdommer som for eksempel AIDS. Junk-Food og annen hurtigmat ser nå ut til å bli verdens neste store utfordring.

Junk-food og annen hurtigmat regnes nå som en større helsetrussel og farligere enn AIDS.

Helseminister Alan Milburn i England uttalte nettopp at kostholdet til store deler av befolkningen er en større helsetrussel enn AIDS. Hamburgere, potetgull, brus og annen Junk-food er blitt viktige dødsårsaker i store deler av verden.

Han klandrer skolene og deres dårlige mattilbud. Det er en tragedie at det daglig serveres hamburgere med pommes frites på skolene og at det i tillegg er automater med snop og brus til salgs på skolene.

I Asia har antall overvektige økt med det åttedobbelte de siste 4 årene. Dette skyldes mye av at vestlige matvaner er blitt populære i Asia. Hurtigmat gir kroniske sykdommer som vil føre til en rekke nye folkesykdommer i årene fremover.

Det dårlige kostholdet er spesielt farlig for unge, og det er et stort behov for nasjonale konferanser på temaer som unge og kosthold. Norge i dag er på toppen av tilfeller i verden av diabetes og hjertesykdommer. 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010