Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

 

Riktig kosthold er alfa omega når du ønsker å gå ned i vekt. Veldig ofte kan mangel på kunnskap og uvitenhet være forskjellen på suksess og fiasko for en person som forsøker å redusere vekten sin.

Mange er i tvil om hva som er riktig kosthold og hvordan man bør trene for å gå ned i vekt. I denne artikkelen gir vi deg en kort og presis introduksjon i hva som er riktig kosthold for deg som vil ned i vekt.

Det lønner seg å søke hjelp hvis du ikke har kompetanse om mat, kosthold, fysisk aktivitet og trening. Allikevel finnes det noen enkle råd du kan følge. Du bør unngå det vi kaller de fem S-ene som er:

S = s ukker
S = s mør
S = s auser
S = s øte desserter
S = s øte drikker

Snart vil du oppdage at du må lese varedeklarasjonene for å kunne erstatte disse matvarene med mat som inneholder færre kalorier.

Erstatningene blir:

Søtningsstoffer
lettsmør
sauser med lavt kaloriinnhold
lavkaloridesserter
lettdrikker

Mange tenker ikke over at det de drikker utenom vann, te og kaffe, inneholder mange kalorier. En undersøkelse i USA viser at det blir mer og mer vanlig å drikke vin og øl hver dag. Det blir fort mange kalorier ekstra hvis en gjør dette, og en som slanker seg bør egentlig holde seg til å drikke vann. 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010