Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

 

Hvitløkspulver viser seg å ha en gunstig effekt på kolesterolet. Det kan derfor være lurt å inkludere dette i kostholdet ditt hvis du har et høyt kolesterol.

Ikke bare hvitløk, men også hvitløkspulver eller hvitløkstabletter nedsetter kolesteroltallet betydelig. I lengre tid har det vært gjengs oppfatning at hvitløk i sin naturlige form var en kilde til sunnhet, men at også pulver og tabletter hadde en medisinsk virkning, overrasker de fleste forskere.

Alle som synes hvitløkslukten er ubehagelig, vil nå kunne få et hvitløkstilskudd uten å terrorisere omgivelsene sine dagen etter. Det er en amerikansk undersøkelse som slår fast at også hvitløkspulver kan nedsette kolesteroltallet. I Undersøkelsen deltok 42 voksne kvinner og menn. De fikk enten 300mg hvitløkspulver tre ganger om dagen eller en kalktablett uten hvitløk. Forsøkspersonene var tilfeldig valgt, og ingen visste hvilket stoff de fikk. Kost og mosjon eller forble uendret.

Etter 12 ukers hvitløksinntak viste resultatet at kolesterolkomponenten LDL, som ikke bør være for høy, falt med 11 prosent blant dem som fikk hvitløkspulver, mot bare 3 prosent blant de andre som ikke fikk det. 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010