Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

 

Veldig mange kvinner har cellulitter som skyldes dårlig kosthold. Dette kan du gjøre noe med og resultatene kan bli meget gode hvis du foretar en kostholdsendring.

Nye undersøkelser viser at så mange som opptil 80-90 prosent av alle kvinner har cellulitter. Her får du noen gode tips til hvordan du kan bli kvitt dem. På grunn av en annerledes bindevevs og fettstruktur er det nesten kun kvinner som rammes av cellulitter.

Til nå har det vært får effektive behandlinger mot cellulitter, men forskning viser at livsstilen vår påvirker huden vår. Høyt alkoholinntak og røyking øker risikoen for appelsinhud, mens en sunn livsstil reduserer risikoen.

Ny forskning viser at du er utsatt for cellulitter hvis du:

- Drikker mye alkohol
- Røyker
- Har et usunt kosthold
- Går på P-piller
- Drikker for lite vann
- Bruker mye salt i maten
- Spiser for lite grønnsaker
- Spiser for lite av det sunne fettet

Det er nesten bare kvinner som rammes av cellulitter. Det er fordi de har en annen bindevevs- og fettstruktur enn menn. Men det er imidlertid også noen få menn som får appelsinhud.

Det finnes ennå ingen effektiv behandling mot cellulitter, men forskerne vet at livsstil også påvirker beina våre. En sunn livsstil gir glatte sexy ben, mens festing og høyt alkoholinntak kan øke risikoen for appelsinhud, skriver den engelske avisen Mirror. 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010